Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Marjastaja kadoksissa Tammelassa

Etelä-Suomen suurimpiin soihin kuuluvalla Torronsuolla etsittiin perjantaina naista, joka lähti marjastamaan keskiviikkona. Hänen autonsa on löytynyt kansallispuiston pysäköintipaikalta, mutta muita merkkejä kadonneesta ei ole havaittu.

Somerolainen 66-vuotias Tuula Karhunen lähti marjastamaan Tammelan Torronsuolle keskiviikkona iltapäivällä. Kun hän ei tullut sovitusti kotiin, puoliso teki katoamisilmoituksen.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu, poliisi ja muut marjastajat ovat etsineet naista jalkapatikassa. Suota kartoitettiin torstaiyönä myös helikopterin ja lämpökameran avulla. Perjantaina etsijöiden avuksi saatiin myös lentokone.

Kesälomien takia vapaaehtoisten tavoittaminen on tavallista vaikeampaa, kertoo komisario Tomi Repo Forssan poliisilaitokselta.

Tuula Karhunen on noin 160 senttimetriä pitkä ja hoikkavartaloinen. Hänellä oli katoamishetkellä yllään siniharmaa takki, tummat housut sekä kumisaappaat. Päässä hänellä oli vaalea hattu. (STT/HäSa)