Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisit nappasivat pakenijan näyttävästi Tervakoskella

Tervakosken keskustassa nähtiin torstaina aamupäivällä näyttävä poliisioperaatio, kun neljä autoilla liikkunutta poliisipartiota ja moottoripyöräpoliisi etsivät ja ottivat kiinni yhden henkilön.

Kanta-Hämeen poliisin komisario Tarja Lindstedtin mukaan miestä jahdattiin, koska hän ei pysähtynyt normaalin liikennepysäytyksen yhteydessä vaan lähti ajamaan pakoon. Lyhyen pakomatkansa aikana hän sai peräänsä niin Kanta-Hämeen poliisin partiot kuin lähellä Tervakoskea sattumalta olleet liikkuvan poliisin yksikötkin.

Mies löydettiin Tervakosken keskustasta kello 11 aikaan ja hänet otettiin kiinni ilman vastarintaa tai muita välikohtauksia.

Ei mitään syytä paeta

Komisario Lindstedtin mukaan mies ei osannut sanoa mitään syytä paolleen. Kokenutta poliisiakin pakeneminen ihmetytti, sillä mies oli liikenteessä selvin päin, auton paperit olivat kunnossa eikä hänellä ollut edes etsintäkuulutuksia perässään.

Eli jos hän olisi vain kiltisti pysähtynyt, niin hän olisi päässyt jatkamaan matkaansa ongelmitta?

– Kyllä, Tarja Lindstedt sanoo.

Hämeen Sanomiin yhteydessä olleen silminnäkijän mukaan mieheltä olisi kiinnioton yhteydessä löydetty ase tai aseen näköinen esine. Lindstedtin mukaan mitään aseen tapaistakaan miehellä ei ollut mukanaan.

Pakenijan edesottamukset kirjattiin liikennerikkomuksena ja hän pääsi jatkamaan matkaansa pian kiinnioton jälkeen. (HäSa)