Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pakettiin neulotaan nyt vauvojen asustesettejä

Vauvakassiyhdistys Vaaka ry on monena jouluna kerännyt ja valmistanut lämmittäviä lahjoja lähimmäisille.

Tänä vuonna yhdistys palaa juurilleen ja kerää julkisen vauvakassikeräyksen rinnalla vauvojen asustesettejä. Pakettiin neulotaan tai ostetaan uutena vauvan lapaset, sukat tai töppöset sekä päähine. Asusteet pakataan läpinäkyvään muovipussiin tai sellofaaniin. Pakettiin voi halutessaan lisätä vauvan ensilelun.

Setit toimitetaan tarvittaessa vauvakassien täydennykseksi sekä vauvakassien ohella Venäjän Karjalaan Sortavalaan, joka on yhdistyksen ensimmäinen ja jatkuva avustuskohde. Osa seteistä toimitetaan Viron Rakvereen, vauvakassiyhdistyksen tämänvuotiseen uuteen avustuskohteeseen.

Monet Vaaka ry:n keräykset ovat onnistuneet vapaaehtoisten, innokkaiden käsityöihmisten panoksen ansiosta. Viime vuonna yhdistys toimitti ympäri maata kotimaan kohteisiin yli 800 kahden asusteen (esim. villasukat ja pipo) pakettia. Myös tänä syksynä yhdistys toivottaa kaikki tarttumaan innokkaina puikkoihin lämpimin ajatuksin ja lopputuloksin.

Joulupaketteja kerätään 30. marraskuuta asti.

Vaaka ry on valtakunnallinen vapaaehtoisjärjestö, joka avustaa pääasiassa lapsia ja lapsiperheitä niin kotimaassa kuin lähialueillakin. Yhdistys on perustettu vuonna 2000. (HäSa)