Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kerhon junioreille voittoja ja tappioita

Hämeenlinnan Pallokerhon junioreiden SM-sarjajoukkueilla oli jälleen vaihteleva viikonvaihde jääkiekkokaukaloissa. B-nuorten SM-alkusarjassa Kerho voitti lauantaina reiluin 7–1 numeroin Jokipojat Joensuussa, mutta sunnuntain kotiottelussaan Tuomo Nukarin valmentama joukkue taipui 6–3-tappioon Kuopion KalPalle.

HPK:n B-nuoret ovat tahkonneet jo kymmenen ottelua, joista joukkue on voittanut viisi. Pistepussissa on lisäksi yksi pinna jatkoaikatappiosta.

Kuudentoista joukkueen alkusarjassa HPK on sarjataulukossa seitsemäntenä.

HPK:n nuoremmat B-juniorit pelasivat myös kaksi ottelua viikonvaihteessa. Ari Hevosmaan luotsaama miehistö hävisi lauantaina Rinkelinmäellä sarjakärki Karhu-Kissoille maalein 9–1 ja sunnuntaina Raumalla Lukolle 8–1. Kerhon alkukauden saldo on kolme voittoa ja viisi tappiota. Sarjataulukossa (14 joukkuetta) HPK on yhdeksäntenä.

Kerhon C-nuorten joukkue kartutti pistepussiaan yhdellä voitolla viikonvaihteen otteluissa. SM-karsintalohko kolmosessa pelaava joukkue voitti lauantaina kotikaukalossaan Karhu-Kissat numeroin 7–2. Sunnuntaina joukkue taipui niukkaan 6–5-tappioon lohkokärki Espoon Bluesille.

Juha Liedeksen valmentamalla joukkueella on takanaan kuusi ottelua, joista saaliina on neljä voittoa (yksi kahden pinnan voitto). HPK on kuuden joukkueen lohkossa kolmantena. (HäSa)