Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viikate viuhahti Ruistiellä

Moniko pääsee seuraamaan lempiyhtyettään kotipihallaan? Radio Rockin järjestämän autotallikeikka-arvonnan perusteella yksi kahdesta ja puolesta tuhannesta.

Arvonnan voittaneet Tomi Vesaharju ja Linda Lindholm olivat perjantaina revetä innosta. Illan vetoa odottivat myös rokkariparin pikkupojat, Aaron ja Axel.

– Viikate omassa autotallissa. Tämähän on kuin lottovoitto, Ruistiellä asuva pariskunta myhäili muikeasti.

Kaksikko oli pudonnut laskuista, monestiko he olivat Kouvolasta tulevan yhtyeen nähneet elävänä. Sen sijaan he olivat päättäneet jakaa raskaan sarjan yllätyksen ystäviensä kanssa.

– Päätimme pitää tuparit. Kerroimme, että jotain spesiaalia olisi luvassa. Tätä he eivät varmasti osaa odottaa, Lindholm naureskeli päivällä soundcheckin aikana.

Pariskunta pääsi ennen illan h-hetkeä paitsi juttelemaan leppoisasti kotisohvalla Viikatteen miesten kanssa, myös seuraamaan keikkapaikan rakentamista.

– Aika surrealistinen olo, kun omalla tontilla liikkuu niin muusikkoa, tuottajaa, haastattelijaa kuin roudariakin, Vesaharju pyöritteli päätään.

– Jos tämä on unta, en halua herätä ollenkaan. Vakoilin yhtyeen settilistaa, joka oli täynnä toivebiisejämme, Lindholm iloitsi.

Autotallikeikkojen sarjan aloittaneen Viikatteen konsertti kuului myös eetteristä. Yhtyeen liveveto keräsi illan mittaan lähestulkoon koko naapuruston tontin rajalle.

Tuottaja Osku Nurmen mukaan Radio Rockin nettisivuille ilmaantunee myös videoklippejä illan annista.

– Autotallikeikkoja on tarkoitus järjestää pari kertaa vuodessa. On hienoa nähdä arvonnan voittaneiden riemua, olen itsekin ihan liekeissä. (HäSa)