Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poltinahon Sale on Hyvän mielen tekijä

Hämeenlinnan seudun mielenterveysseura ry on palkinnut kunniakirjalla vuoden 2014 Hyvän mielen tekijäksi Poltinahon Salen henkilökunnan.

Seura toivoi myös Facebookissa yleisöltä esityksiä palkittavista. Ehdotuksia tuli yhteensä kymmenkunta.

Perusteluissaan seura toteaa, että Poltinahon Salen henkilökunta on ystävällisyydellään ja palvelualttiudellaan lämmittänyt lukemattomien asiakkaiden mieliä ja että asiakkaat ovat tunteneet tulevansa myymälässä kohdatuiksi.

“Kokemus kohtaamisesta, hymyn tai ystävällisen sanan muodossa, voi olla monelle ihmiselle pitkään lämmittävä, mieleenpainuva ja voimaannuttava muisto. Salen asiakaspalvelu on matalan kynnyksen mielenterveystyötä parhaimmillaan”, kunniakirjassa lukee.

– Pidämme tärkeänä arkiympäristössä tapahtuvaa mielenterveystyötä, kertoo seuran puheenjohtaja Tarja Rannikko.

Tähän asti kunniakirja on jaettu sosiaali- ja terveysalan ihmisille.

Kyläkauppa keskellä kaupunkia

Poltinahon Salen myymäläpäällikkö Anssi Vilen on kehuista otettu.

– Tuli oikein kylmät väreet! On äärettömän iso juttu meille, että olemme pystyneet vaikuttamaan asiakkaisiin näin positiivisella tavalla.

Kunniakirjasta iloitsee myös myyjä Ella Penttilä.

– Tulee hyvä mieli siitä, että olemme onnistuneet työssämme.

Vilen kertoo, että 1. joulukuuta 2011 avattu Poltinahon Sale panostaa asiakaspalveluun.

– Toivoin heti alusta, että tästä tulisi vanhan ajan kyläkauppa keskelle kaupunkia, ja sellaista palaute on ollutkin.

– Työ ei ole täällä suorittamista, vaan meillä on hyvä työfiilis. Asiakkaatkin ovat poikkeuksellisen avoimia ja antavat palautetta, mihin tartumme kyllä kiinni. Puoleen ja toiseen on asiakkaiden kanssa kunnioitusta ja vahva symbioosi.

Myymäläpäällikkö lupaa juhlistaa alkuvuodesta 2015 kunniakirjaa henkilökuntansa kanssa. Työntekijöitä on kymmenkunta parikymppisistä nelikymppisiin. (HäSa)