Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kajastus aloittaa kautensa Raision Loimua vastaan

Luolajan Kajastuksen edustusjoukkue pelaa tällä kaudella lentopallon 2-sarjaa. Joukkueen valmentaja Heikki Jatuli on kauden alla luottavaisin mielin.

– Miehiä on riittävästi ainakin tällä hetkellä, jos ei loukkaantumisia tule. Kyllä tällä porukalla pärjätä pitäisi, Jatuli sanoo.

Kaje otti 2-sarjassa viime kevääseen lopettaneen Team Tawast Volleyn paikan.

– Suurin osa vanhoista pelaajista lopetti. Paakkolan Jukka on kokenein pelaajamme ja saimme joukkueeseen myös Jarno Kilpisen (TT-Volley) ja Matti Vuoren (Lento-64), valmentaja kertoo.

Kajastuksen lohkossa pelaavat hämeenlinnalaisten lisäksi Raision Loimu, kotkalainen Karhulan Veikot, helsinkiläinen Tapanilan Erä, forssalainen Koijärven Kunto, naantalilainen VG-62 ja turkulainen Tuto.

– Monessa lohkon joukkueessa on pitkään pelanneita sarjajyriä ja yksi taitaa olla nuorisjoukkue (KoiKu). Kyllä meille sarjassa haasteita riittää, eikä peleistä helppoja tule, Jatuli uskoo.

Kajastus aloittaa kautensa sunnuntaina Elenia-areenassa kello 18 Raision Loimua vastaan. Joukkueet pelaavat neloslohkossa kolminkertaisen sarjan. Hämeenlinnalaiset päättävät runkosarjan lauantaina 5. päivä maaliskuuta VG-62:n vieraana. HäSa