Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lopen kolarin toinenkin lapsi menehtyi

Torstaina iltapäivällä Lopen Sajatiellä tapahtunut ajoneuvoyhdistelmän ja kahden henkilöauton välinen kolari vaati toisenkin kuolonuhrin.

Onnettomuudessa kuoli välittömästi toinen noin 11-vuotiaista veljeksistä. Pahoin loukkaantunut lapsi toimitettiin Finnhems-helikopterilla yliopistolliseen keskussairaalaan, mutta hänkin menehtyi saamiinsa vammoihin perjantaina.

Lievemmin kolarissa loukkaantui autoa kuljettanut perheen äiti, joka toimitettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan.

Onnettomuuden kulku on poliisille pääpiirteittäin selvä. Lapsiaan kuljettaneen naisen auto oli kääntymässä vasemmalle, kun takaapäin tullut auto töytäisi sen vastaantulevien kaistalle ja rekan alle.

Poliisi jatkaa onnettomuuden esitutkintaa kuulustelemalla todistajia ja osallisia. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole näyttöä, että alkoholilla tai päihteillä olisi ollut osuutta onnettomuudessa. Ylinopeuden mahdollista osuutta ei ole vielä ehditty selvittää. Perään ajajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kahdesta kuolemantuottamuksesta ja vamman tuottamuksesta. Rikosnimikkeet saattavat tarkentua tutkinnan edetessä. HäSa