Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ei tullut potkuja sairaanhoitopiiristä

Sairaanhoitopiirin johtaja Jouko Isolauri irtisanoutui tehtävästään viime viikolla, koska on saanut työtarjouksen Keski-Euroopasta.

Tämä käynnisti huhumyllyn Isolaurin irtisanomisesta.

Sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallituksen puheenjohtaja Tapio Vekka (kok.) että yhtymävaltuuston puheenjohtaja Iisakki Kiemunki (sd.) kiistävät huhun ehdottomasti.

– Kun se asia on aivan päinvastoin. Tämä on tosi hankala aika erolle. Hallitus on erittäin tyytyväinen hänen työhönsä sairaalan johtamisessa ja kehittämisessä, Vekka painottaa.

Hän myös korostaa, ettei kehitystyö pääty tähän, vaikka johtaja alkuvuodesta vaihtuu.

– Sairaanhoitopiiriä pitää kehittää voimakkaasti tehokkaammaksi ja dynaamisemmaksi, jotta se säilyy elinvoimaisena yksikkönä myös osana tulevaa itsehallintoaluetta. Hallitus kokoontuu pohtimaan uuden johtajan valintaa epävirallisesti jo ensi perjantaina. Yhtenä mahdollisuutena on ollut esillä jonkinlainen väliaikaisratkaisu. Virallisesti eron myöntää yhtymävaltuusto, joka kokoontuu joulukuussa. Isolauri on anonut eroa ensi huhtikuun alusta alkaen. HÄSA