Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Steelersin miehet avasivat voittotilinsä

Kolmas kerta toden sanoi Hämeenlinnan Steelersille salibandyn miesten Divarissa.

Sarjakautensa jatkoaikatappiolla ja tasapelillä Elenia-areenassa avannut Steelers matkusti lauantaina Kuopioon ja avasi samalla voittotilinsä. Kotijoukkue SB Welhot kaatui maalein 9–6 (1–0, 3–2, 5–4).

Steelers pelasi joukkueena vahvan ottelun, mutta voiton sille petasi etenkin ykköskentällinen Jere Kemppainen–Jarno Mäkinen, Miiro Maunula–Aleksanteri Ihalainen–Timo Johansson. Se teki peräti kuusi maalia. Johanssonin saldo oli 3+2, Maunulan 2+2 ja puolustajana pelaavan Kemppaisen 1+1.

Hämeenlinnalaisista maalin makuun pääsivät myös kakkosketjun Nico Jonaeson (1+1), Markus Sipronen (1+1) ja Ville Lastikka (1+1). Steelersin maalivahti Juha Jokinen torjui 21 kuopiolaisvetoa.

– Tätä odotettiin kolmanteen peliin ja tulihan se sieltä. Saimme hyvän lähdön peliin niin kuin edellisissäkin otteluissamme. Ensimmäinen ja toinen erä olivat meiltä helkkarin hyviä. Kaksi erää oli meidän näköistä salibandyä, kolmas erä oli ajoittain painajaismaista pelaamista puolin ja toisin, kun verkot soivat. Mutta ei mietitä sitä kolmatta erää enää, tuumi Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

Järvinen oli joukkueeseensa tyytyväinen.

– Ykköskentälliseltämme olemme peräänkuuluttaneet vastuuta. Kaverit vastasivat hyvin huutoon, plus kuusi. He kantoivat hienosti nuorta joukkuetta. Muut kentällisemmekin pelasivat hyvin ja tekivät paljon töitä. Emme olleet yhden kentällisen varassa.

Steelers pelasi lauantaina myöhäisottelun Kuopiossa. Sunnuntaina sillä on edessä taas kotiottelu Elenia-areenassa kello 18, kun vastustajaksi tulee haukiputaalainen sarjatulokas Kellon Lyömä.

– Tästä mennään nyt syömään ja sitten on edessä bussimatka Hämeenlinna. Aamulla vähän verryttelemme ja illalla on sitten peli, Järvinen tiivisti joukkueensa ohjelman, eikä pitänyt sitä sen kummemmin hankalana. – Vastassa on passiivisesti pelaava työteliäs joukkue. Helppoa vastustajaa ei tässä sarjassa ole. Pyrimme pelaamaan hyvän 60-minuuttisen ja tavoitteena on tietysti voitto, valmentaja vakuutti. HäSa