Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pivotkerhon pari gp-kisan finaalissa

Pivotkerhon seniori 1A -luokan pari Ari Heinonen–Aino Salo saavutti 35 parin latinalaistanssikisassa finaalipaikan tanssiurheilun GP-kisassa Tampereella lauantaina. Lopullinen sijoitus oli kuudes tila. Parin parhaat tanssit olivat cha-cha ja rumba, joissa pivotpari oli viides.

Tarkempi tulosten tarkkailu osoittaa, että saksalaistuomari merkitsi parin kolmessa tanssissa kakkoseksi ja merkitsipä venäläistuomari hämeenlinnalaisparin ykköseksi sambassa. Heinonen–Salo oli erittäin tyytyväinen sijoitukseensa ja tanssiinsa, sillä lattarikilpailu oli parille ensimmäinen seitsemän ja puolen vuoden tauon jälkeen, eikä lattaritreenejä ole ehtinyt olla tauon jälkeen kuin vasta neljän kuukauden ajan.

33 parin vakiokisassa Heinonen–Salo saavutti semifinaalipaikan ja oli lopulta 12:s.

– Neljän lattarikierroksen jälkeen ei enää löytynyt paukkuja vakioiden semifinaaliin. Tämän päivän kokonaissaldosta olemme kuitenkin tosi iloisia, Salo viestitti kisan jälkeen.

Nuoriso A -luokan pari Elias Husgafvel–Alessandra Kuutschin koki karvaan pettymyksen karsiuduttuaan 37 parin latinalaistanssikisan finaalista ja jääden lopulta seitsemänneksi. Pivotpari olisi tarvinnut yhden ruksin enemmän päästäkseen semifinaalista finaaliin.