Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kerhon akatemialle selvä vierastappio

Lentopallon naisten Ykkössarjan makealla kotivoitolla lauantaina avannut HPK:n akatemiajoukkue ei saanut peliään rullaamaan läheskään yhtä hyvin sunnuntaina Raisiossa. Kotijoukkue Raision Urheilijat otti hämeenlinnalaisista vakuuttavan 3–0 (26–24, 25–17, 25–14) -voiton.

Keskipelaaja Pihla Pelkiö oli HPK-akatemian selvästi paras pelaaja sunnuntaina. Muilla meni vaisummin.

– Joukkue oli valmistautunut huonosti. Ei oltu Pihlaa lukuun ottamatta valmiina hyvään pelaamiseen, arvioi HPK:n naisten lentopallon urheilutoimenjohtaja Ari Viitala akatemiajoukkueen viikonlopun toista ottelua.

Kerho oli Viitalan mukaan vielä ensimmäisen erän hyvin pelissä mukana, mutta ei enää sen jälkeen.

– Vastaanotossa oli ongelmia ja sen jälkeen tietysti enemmänkin ongelmia hyökkäyspelissä. Helppoja virheitä tehtiin paljon. Syytä on siis harjoitella paljon, Viitala tuumi.

Raision Urheilijoiden kärkipelaaja oli libero Fanny Kartano, joka on pelannut samassa roolissa aikaisemmin myös rovaniemeläisen Woman Volleyn liigajoukkueessa.

– Vastustaja teki nyt vähemmän virheitä. Ei se kuitenkaan ole ylivertainen vastustaja, jos itse vaan pelaamme hyvin, Viitala sanoi. HPK:n akatemia jatkaa Ykkössarjaa 18. lokakuuta vierasottelulla Eurassa. Elenia-areenassa akatemiajoukkue näyttää osaamistaan seuraavan kerran 25. lokakuuta, kun vastustajaksi tulee LP Vampula. HäSa