Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tavastilassa tanssitaan tuttujen kanssa

Joulunavausviikonloppuna eli perjantaina 20. marraskuuta kauppakeskus Tavastila järjestää yhteistyössä Tanssikerho Pivotin kanssa Tanssii Tuttujen Kanssa -kilpailun.

Kilpailussa hämeenlinnalaiset ja Hämeenlinnasta kotoisin olevat tutut kasvot ottavat mittaa toisistaan tanssilattialla kokeneiden Pivot-kerhon tanssijoiden opastuksella. Kaikki kilpailijat opettelevat kaksi tanssia, yhden vakio- ja yhden lattaritanssin, jotka he esittävät yleisölle.

Tanssiparit ja tuomarit julkistetaan erikseen myöhemmin. Sitä ennen ihmiset saavat arvuutella, keitä nämä tutut oikein ovat.

– Hämeenlinnan Pivot-kerho sai hienon tilaisuuden osallistua tapahtumaan. Vaikka opetustunnit vievät Pivotin tanssijoilta paljon aikaa, he ovat innostuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan harjoituksia ja koreografioita kaupunkimme julkkiksille, kertoo Pivot-kerhon varapuheenjohtaja Sari Husgafvel.

– Toivomme, että TTK vie tanssin ilosanomaa eteenpäin ja että tapahtumasta tulee loistokas ja mieleenpainuva, Husgafvel sanoo.

Tavastilan Miikka Anttila kertoo, että kauppakeskuksen väen lisäksi tapahtumaa toteuttamassa on lukuisia muitakin tahoja. HÄSA Tuttuja tähtiä Tanssii Tuttujen Kanssa Kauppakeskus Tavastilassa perjantaina 20.11.2015 klo 18 alkaen.