Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LasBilla kolme kolmen maalin miestä

Lammin Salibandy saalisti arvokkaan vierasvoiton keskiviikkona Porista, kun se nujersi Karhut maalein 9–6 (2–2, 2–2, 5–2) salibandyn miesten Divarin ottelussa.

LaSBin maalit jakaantuivat tasan kolmen miehen kesken. Ykköskentällisen puolustaja Matti Korhonen, saman kentällisen keskushyökkääjä Heikki Hätönen ja kolmoskentän laitahyökkääjä Justus Kainulainen äityivät hattutemppuun. Tino Nivala ansaitsi peräti neljä syöttöpistettä. Syöttöpinnan makuun pääsivät myös Henri Vilen, Juuso Kainulainen, Elemeri Saukkonen ja Juuso Mutikainen. Lammilaisten maalia vartioinut Kaapo Kettunen torjui 19 laukausta.

Voitosta huolimatta LaSBin valmentaja Petri Kemppainen löysi omiensa pelistä paljonkin parannettavaa.

– Tyytyväinen olen kahteen pisteeseen. Pelaamisemme tapa ei kuitenkaan miellyttänyt, Kemppainen sanoi.

Etenkin ensimmäisen erän pelaamiseen Kemppainen oli pettynyt.

– Ensimmäinen erä oli meitä kauden surkeinta pelaamista. Se oli kuritonta ja laiskaa. Tauolla Tyrkkään Kalle (myös LaSBin valmentaja) ja minä jouduimme keskustelemaan aiheesta pelaajien kanssa. Toisessa erässä pelimme paranikin. Kolmannessa pääsimme parin maalin johtoon. Porilainen veri kiehahti, vastustaja otti jäähyjä ja meillä on kyllä taitavia ylivoimapelaajia.

Kemppaisen mukaan LaSBin aikomuksena oli laukoa enemmän kuin viime pelissä.

– Ja tuplasimmekin laukausmäärämme edellisestä ottelusta. Vastustajan maalivahdilla oli nyt 24 torjuntaa. Lammin Salibandy jahtaa kauden ensimmäistä kauden Hakkalan avausvoittoaan lauantaina, kun se saa vieraakseen Divarin kärjessä olevan Limingan. HäSa