Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

H��me-päivää saa taas ehdottaa

Ensi kesän Häme-päivää etsitään taas parhaillaan. Hämeen liitto toivoo tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjiä tekemään esityksiä vuoden 2016 Häme-päiväksi.

Valintaa valmistelee työryhmä, johon kuuluvat maakuntahallituksen jäsenet Eeva Nurmi, Maija Auvinen ja Esa Silvennoinen sekä Hämeen liiton johdon assistentti Jaana Laakso. Häme-päiväksi nimetylle tapahtumalle myönnetään 3 000 euron suuruinen kerta-avustus, jonka avulla tapahtumaa toivotaan kehitettävän ja tunnettavuutta lisättävän.

Kyseinen tapahtuma pitää järjestää Kanta-Hämeen alueella ja sen pitää olla aiheeltaan hämäläinen tai muutoin maakunnallisesti tai seutukunnallisesti merkittävä. Matkailullinen vetovoima katsotaan eduksi, samoin helppo saavutettavuus ja edullisuus yleisön kannalta. Tapahtumaa markkinoidaan yhdessä Hämeen liiton kanssa. Hakemuksessa hakijan tulee esittää suunnitelma avustuksen käyttämisestä sekä muun muassa päivän ohjelma.

Häme-päivä vahvistaa hämäläistä tapahtumatarjontaa ja tekee sitä tunnetuksi. Tänä vuonna Häme-päivää vietettiin Kaupunginpuistossa Sibelius-puistopiknikillä elokuussa. Hakemukset osoitetaan Hämeen liittoon 15.11.2015 mennessä ja saajan valitsee maakuntahallitus joulukuun alkupuolella. Hakemuksen voi lähettää joko postitse osoitteeseen Hämeen liitto, “Häme-päivä 2016”, Niittykatu 5, 13100 HML tai sähköpostilla hameenliitto@hame.fi . HÄSA