Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hauholla nähtiin juoksusankareita

Koska tapahtuma oli ja missä? Keskiviikkoiltana 30.9. Hauhon yhtenäiskoulun pihapiirissä.

Mitä vietitte? Kyseessä oli kaikkien aikojen ensimmäinen Hauho liikkuu -tapahtuma. Tapahtuman pääorganisaattorina toimi yhtenäiskoulun liikunnanopettaja Mikko Reitti.

Mitä oli ohjelmassa? Koululaisilla oli iltakoulupäivä, ja heidän ohjelmassaan oli monenlaista liikuntaa. Alkuverryttelyn veti nyt jo eläköitynyt juoksijatähti Wilson Kirwa. Paikalla oli myös paljon lasten vanhempia ja muita hauholaisia.

Oliko huvia ja hyötyä ja miksi? Wilson Kirwa muistutti nukkumisen, liikunnan ja oikeanlaisen ruokavalion tärkeydestä. Mukana oli myös hämeenlinnalaisten oma juoksusankari Hannu Hämäläinen sekä Hämeenlinnan Tarmon nuorisopäällikkö Ville Vepsä ja Juoksusankarit-projektin Matti Hännikäinen, jotka kannustivat kaikkia koulun juoksusankareita.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Jutun lähetti koulun 9C-luokan oppilas Anne Penttilä ja kuvan otti Oona Helistö samalta luokalta.

Keitä on kuvassa? Torsti-orava (Anne Penttilä) ja Juoksusankarit-radan osallistujia.