Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Härmän naisilla pirteä kauden päätös

Hämeenlinnan Härmä hyvästeli jalkapallon naisten Ykkösen hyvällä esityksellä lauantaina kotikentällään Pullerilla. Putoamisensa Kakkoseen jo aiemmin varmistanut joukkue kukisti jumbofinaalissa lahtelaisen FC Kuusysin maalein 3–0 (2–0). Voitollaan Härmä nousi kahdentoista joukkueen sarjassa jumbosijalta yhdenneksitoista.

Sofia Viitala, Veera Huotari ja Jenni Saarinen tekivät Härmän maalit.

Härmän päävalmentaja Jussi Laihanen oli tyytyväinen koko joukkueensa peliin. Hän kuitenkin muistutti, että maaleja olisi pitänyt laukoa vastustajan verkkoon tehokkaasti jo aiemminkin.

– Kausi oli pitkä ja meillä oli ihan hyvät mahdollisuudet napsia voittoja. Meillä oli omia pelaajia kuitenkin lopulta aika vähän, eikä ilman lainapelaajia olisi päästy täydellä ringillä moneenkaan peliin. Tämä oli nyt sitten tällainen kausi, summasi Laihanen kesää.

Laihanen oli Härmän peräsimessä kaksi kautta. Ensi kaudella miestä ei kuitenkaan enää nähdä naisten valmentajana.

– Ensi kaudella katsellaan vain televisiota, nauroi Laihanen.

Naisten Ykkösen voittoon jyräsi Tikkurilan Palloseura, joka nousee ensi kaudeksi liigaan. Toiseksi sijoittunut Oulu Nice Soccer jatkaa kauttaan liigakarsinnoissa.