Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Steelersin naiset jatkoivat voittoputkeaan

Kolme ottelua, kolme voittoa.

Hämeenlinnalainen Steelers on aloittanut komeasti salibandyn naisten 1. divisioonan. Mikkelin Hatsinastakaan ei ollut hämeenlinnalaisten pysäyttäjäksi. Steelers haki Mikkelistä sunnuntaina selvän 7–3 (2–0, 4–1, 1–2) -vierasvoiton.

– Vastustaja oli nyt tähänastisista paras. Hatsina on liikkuva ja nuori joukkue. Peli olikin tällä kertaa virkeä, arvioi Steelersin naisten joukkueen päävalmentaja Jani Perkonmäki.

Perkonmäki on tyytyväinen joukkueensa sarjan alkuun, vaikka hänen mielestään pelissä on vielä reilusti parantamisen varaa.

– Tulos kertoo, että hyvin on alkanut. Sekoitimme Mikkelin otteluun vähän ketjuja. Halusin, että tehoja tulee laajasti. Nyt kaikki kolme vitjaamme pystyivät tasapainoiseen peliin. Töitä kuitenkin riittää. Kehitystä tulee työnteon kautta.

Steelersin kakkosketju Miia Salminen (1+0)–Heli Haapalahti (1+1)–Roosa Kankare junaili Mikkelissä neljä maalia. Ykkösvitja Milla Vähälä (1+0)–Tiia Leppänen–Senni Hietanen (2+1) osui kolme kertaa. Puolustaja Ninja Lindholm alusti kaksi maalia. Steelersin maalia vartioineella Sara Seurujärvellä piisasi hommia 26 torjunnan edestä. Steelers jatkaa naisten 1. divisioonaa ensi lauantaina kello 14 Elenia-areenassa. Vastaansa se saa naapurikaupungin Riihimäen Panthersin. HäSa