Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Steelersin miehet nousivat voittoon Loviisassa

Toisen ja kolmannen erän kovalla rynnistyksellä voittoon. Näin voi kiteyttää Steelersin miesten joukkueen sunnuntaisen pelin Loviisan Toria vastaan.

Steelers oli avauserässä reilun 14 minuutin pelin jo 1–4-tappiolla, mutta väänsi lopulta voittoon maalein 7–5 (1–4, 3–1, 3–0).

– Tämä oli erittäin hyvä, nousujohteinen suoritus, jossa kunnostautui monikin pelaaja. Saimme pelimme rullaamaan hyvin kolmella kentällisellä ja jälleen oli tuloksena hyvä vieraspeli, kuvaili joukkueensa menoa Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

Steelersin voiton takuumiehinä häärivät Ville Lastikka (2+2), Teemu Metsälä (2+1) ja Nico Jonaeson (1+2). Maalinteossa onnistuivat myös Markus Sipronen (1+1) ja Timo Johansson.

– Ville ja hänen lapsuusvuosiensa tutkapari Teemu olivat taas vauhdissa. Siihen kun vielä heitetään Nico, niin näyttää syntyvän hyvää jälkeä, nauroi Järvinen.

Steelers pelasi molemmissa viikonvaihteen reissupelissään hyvin.

– Neljä pinnaa SBS Wirmolta ja Torilta oli vahva suoritus. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin peleihin, päävalmentaja Järvinen myhäili.