Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HPK jatkaa tappioitta Mestaruusliigassa

LENTOPALLO WOVO–HPK 1–3

HPK-naisten lentopallojoukkue pääsi pyyhkimään pahinta Suomen cupin putoamisen aiheuttamaa pettymystään keskiviikkona Rovaniemellä, kun se otti kauden kolmannen Mestaruusliigan voittonsa. Kotijoukkue WoVo kaatui puhtaalla pelillä jatkavan HPK:n käsittelyssä erin 3–1 (25–23, 18–25, 25–23, 25–23).

HPK johti ottelun ratkaissutta neljättä erää jo reippaasti, mutta WoVo tuli neljän pisteen takaa 23–23-lukemiin. Lopulta Kerho sai WoVon kirin poikki, ja ratkaisevan pisteen syötti ässällä Anna Boricheva.

HPK:n keskipelaaja Michaela Madsen oli tyytyväinen täyteen pistepottiin.

– Olen ihan tyytyväinen joukkueeseen ja 3–1-voittoon. Jotenkin peli oli vähän nihkeää. Päästimme vastustajan aina lopussa turhan lähelle ja voittoerät menivät tiukoiksi. Matkustamista ei voi syyttää, vaikka kyllähän se aina vaikuttaa. Torstaina on taas uusi päivä, Madsen sanoi.

Hän myönsi, että voitto teki terää viime lauantain cup-putoamisen jälkeen.

– Voit vain kuvitella, kuinka tärkeä voitto tämä oli. Itselleni viime lauantain tappio oli todella karvas ja otti oikeasti koville. Niin oli varmaan kaikilla muillakin. Hyvän voiton jälkeen on mainio jatkaa eteenpäin, Madsen kertoi Hämeen Sanomille puhelinhaastattelussa.

KOLMEN PISTEEN potti antaa Madsenin mielestä Kerholle hyvät lähtökohdat torstain otteluun kuusamolaista Pölkkyä vastaan. Kuusamo on pelannut Mestaruusliigassa kolme ottelua ja ottanut niissä kolme pistettä yhdellä 3–2-voitolla ja -tappiolla.

– Itseluottamus on tämän pelin jälkeen varmasti taas kohdillaan. Meidän pitää pelata kuitenkin torstaina kovaa, sillä emme varmasti saa mitään ilmaiseksi, keskipelaaja muistutti.

Keskiviikon vastustajaa WoVoa hän pitää sarjan kärkipään ryhmänä.

– WoVo on kova. Siltä puuttui nyt Jessica Kosonen riveistä, mutta ei se vaikuttanut heidän pelityyliinsä. Joukkueessa on kovia pelaajia, mutta meidän pitäisi saada heitä silti paremmin kiinni. WoVo on joka tapauksessa tällä kaudella kärkijoukkueita, Madsen arvioi.