Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Goodmanin kylkeen nousevat Paasikulma ja Paasiaukio

Kaivokadulle Goodmanin pääsisäänkäynnin viereen alkaa nousta lähes sadan asunnon kerrostalo.

– Ennakkomarkkinointi alkaa ensi viikolla. Rakentamisen suunnitellaan käynnistyvän vielä tämän vuoden lopulla tai viimeistään heti ensi vuoden alussa, kertoo aluejohtaja Marjo Jaakkola NCC-Asunnoista. Yli vuoden tyhjänä seisseen tontin rakentamista on odoteltu ja innokkaimmat ovat jo ehtineet tiedustella asuntoja NCC:ltä. Aiemmin Kaivokadulle valmistuneiden kolmen asuinkerrostalon asunnot myytiin nopeasti.

Marjo Jaakkola pitää koko Goodmanin aluetta houkuttelevana erityisesti sen loistavan sijainnin vuoksi. Kohteen rakentamisen aloittamista lykättiin, koska alkuperäistä suunnitelmaa haluttiin tarkentaa. Koska koko maassa pienten asuntojen kysyntä näyttää huomattavasti isoja vilkkaammalta, NCC päätyi muuttamaan osan Kaivokadulle suunnitelluista asunnoista pienemmäksi. Tontille nousee kaksi asunto-osakeyhtiötä: Hämeenlinnan Paasiaukio ja Hämeenlinnan Paasikulma, joissa on yhteensä 98 asuntoa. Talot ovat toisissaan kiinni samalla tontilla, mutta ne rajaavat autokannelle rakennettua pientä sisäpihaa istutuksineen. Asunto-osakeyhtiöihin valmistuvien asuntojen koko vaihtelee pienistä 30 neliömetrin suuruisista yksiöistä isoihin, 96 neliömetrin kokoisiin neljän huoneen ja keittiön huoneistoihin.

Ylimmissä kerroksissa huoneistoilla on suuret terassit. Lähes kaikissa asunnoissa on parvekkeet. Parvekkeettomissakin asunnoissa on ranskalainen parveke. Autoille rakennetaan autohalli pohjakerrokseen. Taloista on myös vaivaton kulkuyhteys suoraan kauppakeskus Goodmaniin, johon rakennukset rajoittuvat.

Ostajat voivat valita joko saunallisen tai saunattoman asunnon. Taloon valmistuu myös yhteissauna ja yhteiset kuivatustilat. – Kun tämä kohde valmistuu, saamme koko Goodmanin suurhankkeen valmiiksi. NCC:llä ei toistaiseksi ole vireillä uusia hankkeita Hämeenlinnaan, Jaakkola sanoo. HÄSA