Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HIFK:n A-nuorten tehot Kerhoa paljon paremmat

HPK:n ja Helsingin IFK:n välinen jääkiekon A-nuorten liigaottelu oli kenttätapahtumiltaan tasainen. HIFK käytti kuitenkin maalipaikkansa paljon Kerhoa tehokkaammin ja vei Ritariareenasta pisteet Helsinkiin maalein 1–5 (0–2, 1–0, 0–3).

Helsinkiläiset saivat otteluun salama-alun, kun Bastien Maia vei vieraat johtoon vain 56 sekunnin pelin jälkeen. Erän toisensa HIFK teki ylivoimalla.

HPK tuli toisessa erässä maalin päähän Tommi Haraisen osumalla, jonka alustivat Miro Ruokonen ja Joonas Uimonen.

Kolmannessa erässä HIFK meni menojaan. Viimeisen maalinsa se sai iskeä tyhjiin, kun Kerho haki kavennusta ilman maalivahtia.

– Tasaista oli, mutta ei silti ollut. Emme pystyneet parhaimpaamme. HIFK oli omilla hyvillä hetkillään parempi, arvioi HPK:n A-nuorten päävalmentaja Matti Tiilikainen.

HPK jatkaa sarjaa heti lauantaina kello 16 Ritariareenassa kouvolalaista KooKoota vastaan. – Nousijajoukkue tulee vieraaksi. Me laitamme rivit taas kasaan ja lähdemme taistelemaan voitosta, Tiilikainen tuumi. HäSa