Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lohela toivoo konservatiivista pukeutumista eduskuntaan

Eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps.) toivoo, että eduskunnassa pukeuduttaisiin konservatiivisemmin.

– Hätkähdän rentoa pukeutumistyyliä ja olen saanut siitä palautetta, Lohela tarttui kuumaan aiheeseen politiikan toimittajien tapaamisessa.

Lohela täsmensi, että konservatiivinen pukeutumistyyli tarkoittaa ainakin sitä, että naisten olkapäät on peitetty ja farmarit ovat siistit.

Myös toimittajilta Lohela toivoo kunnioittavampaa tyyliä ministereitä ja kansanedustajia kohtaan.

”Haetaan huomiota omalle asialle”

Eduskunnan puhemiehen, Maria Lohelan (ps.) mielestä perussuomalaisten puolue-elimille esitetty yhteiskokous on nyt loppuunkäsitelty.

Kokousta esitti puolueen kolmas varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen, mutta hänen esityksensä tyrmättiin.

Lohela arvioi keskustelun syyksi sen, että perussuomalaisten toimintakulttuuri on vielä jalostumatonta, koska hallituksessa ollaan ensi kertaa.

– Jäsenistön heikkous on se, että julkisuuden kautta haetaan huomiota omalle asialle, Lohela arvioi politiikan toimittajien tilaisuudessa maanantaiaamuna.

Lohela on luottavainen perussuomalaisten jatkoon hallituksessa. Hän ei myöskään usko, että ryhmästä lähtee pois kansanedustajia.

Hallituksen kovia leikkauspäätöksiä ja pakkolakiesityksiä Lohela pitää juuri sellaisina politiikkana kuin hallituspuolueet esittivät ennen vaaleja.