Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lentopallon Suomen cup huipentuu Elenia-areenassa

Lentopallon miesten ja naisten Suomen cupin välierät ja finaalit pelataan Elenia-areenassa helmikuun 6.–7. päivinä. Viikonloppu on todellista lentopallon juhlaa, kun lauantaina nähdään neljä välieräottelua ja sunnuntaina sekä miesten että naisten loppuottelut.

Naisten välieräjoukkueet ratkesivat lokakuun alussa pelatuissa puolivälierissä. Cupin finaaleihin pääsivät LP Viesti, LP Kangasala, LP-Vampula ja Oriveden Ponnistus. Välieräparit arvotaan.

HPK:ta ei helmikuun cuptapahtumassa nähdä, sillä joukkue hävisi puolivälieräkamppailunsa LP Kangasalalle. HPK voitti kotiottelunsa 3–0, mutta LP Kangasala tasoitti kotonaan tilanteen kukistamalla Kerhon 3–2. Kangasala vei myös ratkaisevan lisäerän tiukan taistelun jälkeen 21–19.

Miesten cupissa on tänä vuonna aivan uusi järjestelmä. Suoraan välieriin pääsee Mestaruusliigan ensimmäisen kierroksen neljä parasta joukkuetta. Välieräparit arvotaan liigan ensimmäisen kierroksen päätyttyä.

Yleisradio näyttää kanavillaan Suomen cupista neljä ottelua. Lauantaina näytetään kello 11 alkava naisten välieräottelu osittain koosteena ja osittain suorana sekä miesten kello 13.45 alkava välieräottelu suorana.

Naisten loppuottelu pelataan sunnuntaina kello 13 ja miesten loppuottelu kello 16. Yleisradio näyttää molemmat ottelut suorana lähetyksenä.