Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Seurakuntien suurtapahtuma Elenia Areenalla

Hämeenlinnan kristillisten seurakuntien yhdessä järjestämä Mahdollisuus muutokseen -suurtapahtuma järjestetään Elenia Areenalla lauantaina.

Tapahtumassa on kaksi puhetilaisuutta ja konsertti. Molemmissa tilaisuuksissa puhuu evankelista Ilkka Puhakka ja mukana on seurakuntien yhdistetty kuoro Johanna Komosen johdolla sekä säestysryhmä, jota johtaa Markku Sintonen.

Kello 16 alkavassa tilaisuudessa näyttelijä Ritva Oksanen laulaa ja lausuu sekä kertoo uskostaan. Kello 18.30 alkavassa tilaisuudessa esiintyy rockmuusikko Kari Peitsamo ja teatterin monitoimimies Arto Myllärinen. Rap-artisti Mikael Mikaveli Meklin käyttää puheenvuoron. Mikaveli esiintyy omassa konsertissaan kello 21. Tilaisuuksissa juontajina toimivat Riku Turunen, Seija Puusaari, Vera Pispa ja Taneli Oikari.

Jone ja Kroco esiintyvät lapsille kello 16 ja 18.30 tilaisuuksien aikana, ja lisäksi lapsille on erilaisia toimintapisteitä. Messuosastolla on seurakuntien esittelypisteitä ja kirjamyyntipöytä.

– Tapahtuman tarkoituksena on kertoa hämeenlinnalaisille kristillisestä uskosta tuoreesti, vaikuttavasti ja kiinnostavasti. Siksi tapahtumassa on hyvin erilaisia, persoonallisia esiintyjiä”, kertoo Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan pastori Sampo Kujala, joka on ollut mukana järjestelemässä tapahtumaa. Kujalan mukaan nyt toista kertaa Elenialla järjestettävään tapahtumaan odotetaan yli tuhatta osallistujaa.

– Viime vuonna yhteiskristillinen kampanja oli todella näyttävä, mutta tänä vuonna puhujat ja esiintyjät ovat ehkä vielä houkuttelevampia.

Tapahtuman tilaisuuksiin on vapaa pääsy, mutta niissä kerätään vapaaehtoinen rahalahja tapahtuman kulujen peittämiseksi. Tapahtumaa voi seurata myös internetin välityksellä, ja kello 16 alkava tilaisuus näkyy TV7-kanavalla. Mahdollisuus muutokseen Elenia Areenalla lauantaina 24.10. alkaen kello 16.