Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Neljä ehdokasta esittäytyy valtuustolle

Hattulan neljä loppusuoralle edennyttä kunnanjohtajakandidaattia esittäytyvät kunnanvaltuuston valtuustoryhmille ensi keskiviikkona.

Joukossa on jälleen myös yksi uusi nimi, eli Punkalaitumen kunnanjohtaja Lauri Inna, joka on antanut suostumuksensa tehtävään.

Hattulan kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Ventola (kok.) kertoo, että Inna on ollut yhteydessä Hattulaan päin jo aiemmin, mutta antoi virallisen suostumuksensa vasta perjantaina.

Lisäksi valtuustolle esittäytyvät Kauhavan entinen kaupunginjohtaja, toimitusjohtaja Harri Mattila, Lopen kunnanjohtaja Karoliina Viitanen ja hattulalainen lakimies, valtuuston toinen varapuheenjohtaja Arto Viljanen (kok.). Hakijoista Viljanen jätti hakemuksensa jo ensimmäisellä hakukierroksella kesällä, ja hänet haastateltiin ja kutsuttiin soveltuvuustesteihin tuolloin. Harri Mattila haki virkaa toisella hakukierroksella, joka päättyi syyskuun lopussa. Viitanen ja nyt uusimpana Inna ovat antaneet suostumuksensa virkaan.

Hattulan kunnanjohtajahaussa on ollut esillä lähes 30 nimeä ja yhteensä 13 henkilöä on haastateltu.

Lauri Inna on aiemmin työskennellyt muun muassa Teollisuuden Voiman viestintäpäällikkönä sekä maavoimien tiedotuspäällikkönä. Hattulan aiempi kunnanjohtaja, Lempäälään siirtynyt Heidi Rämö valittiin Hattulaan juuri Punkalaitumen kunnanjohtajan virasta. HÄSA