Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanajaveden Vesikoilla hyvä melontakausi

Vanajaveden Vesikot menestyi hyvin päättyneellä melontakaudella. Seuran juniorit saavuttivat kärkisijoja Suomen cupin kisoissa, ja 19 seuran cupissa Vesikot ylsi kolmanneksi Kangasalan Melojien ja helsinkiläisen Merimelojien jälkeen. Suomen cupin pisteitä kerättiin kahdeksassa kisassa.

Vesikot keräsi pisteitä etenkin miehistö- ja viestilähdöistä ja nousi vahvan joukkuepanostuksen ansiosta kärkikolmikkoon. Nuorisoviesteissä VaVe oli kauden paras seura.

Suomen cupin henkilökohtaisissa sarjoissa Vesikkojen Aada Vainikka oli toinen 12-vuotiaiden tyttöjen sarjassa. Myös Jaakko Hippeläinen (P14-sarja) ja Sakke Mattila (P16-sarja) ylsivät sarjoissaan kakkosiksi. Vikki Mattila oli puolestaan P18-sarjassa kolmas.

Jaakko Hippeläinen voitti P14-sarjan Maraton cupin, joka koostui kuudesta eri kilpailuista. Näistä osa oli myös Suomen cupin kisoja.

Yleisen sarjan naisten Suomen cupin voitti Tampereen Vihurin Netta Malinen ja miesten Mikkelin Melojien Miika Nykänen.

Vesikkojen värit olivat edustettuina myös maajoukkueissa. Sakke Mattila edusti Suomea P16- ja P18-sarjoissa ratamelonnan Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa, jotka melottiin elokuun alussa Ruotsissa.

Ratamelonnan Suomen cupin palkintogaala järjestettiin lauantaina Hämeenlinnassa.