Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yrittäjät iloitsevat LVI-alan arvostuksen noususta

FORSSA. Forssan LVI-Kulman yrittäjät Jari Lehtovirta ja Jukka Hacklin ovat tyytyväisiä siihen, että alan arvostus on heidän työuransa aikana kasvanut suuresti.

– Esimerkiksi Forssassa on helpompi päästä lukioon kuin ammattikouluun putkipuolelle, Jukka Hacklin sanooo.

Yrittäjäkaksikko palkittiin lauantaina Forssassa Vuoden yrittäjä 2015 -palkinnolla.

Työnjako yrityksessä on muotoutunut luonnostaan. Hacklin hoitaa huoltopuolen sekä vastaa myymälästä, Lehtovirta taas vastaa urakoinnista, laskee tarjoukset ja toimii yrityksen toimitusjohtajana.

Forssan LVI-Kulman perustivat vuonna 1980 Jukka Hacklinin isä Timo Hacklin ja Markku Leino. Jari Lehtovirta osti yhtiön osake-enemmistön vuonna 2008 ja Hacklinin perheen pojista Jukka jäi yhtiöön osakkaaksi.

Nykyisin huollon osuus yrityksen toiminnasta on noin 40 prosenttia ja urakoiden 60. Huoltotöitä LVI-Kulma tekee noin 30 kilometrin säteellä Forssasta. Urakkapuolella reviiri ulottuu Uudeltamaalta Pirkanmaalle.

– Kilpailu urakoista on kovaa, mutta olemme pärjänneet laadulla, luotettavuudella ja erittäin hyvällä henkilökunnalla. Olemme ohjeistaneet asentajiamme, että tee niin kuin tekisit itsellesi, Jari Lehtovirta sanoo.