Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LaSB otti täydet pisteet tuplaviikonlopusta

Lammin Salibandy hoiti tuplaviikonlopusta kotisalissaan Hakkalassa täydet neljä sarjapistettä. Lauantain 8–1-voiton jatkoksi LaSB kukisti sunnuntaina sipoolaisen ÅIF:n maalein 10–7 (2–0, 4–1, 4–6) ja on Divarin kakkosena.

– Olen erittäin tyytyväinen. Eilen todella huippupeli ja tänään jatkoimme siitä. Olemme hakeneet tätä, että peli on simppeliä ja kivaa ja nyt se näkyy kentällä. Viidellä hyökätään, pakit nousevat laidasta tukemaan ja toisaalta takaisin tulo alas on huikeaa, hehkutti LaSBin valmentaja Petri Kemppainen.

LaSBin tehovitjaksi nousi nuorisokenttä Rasmus Kainulainen (4+2), Justus Kainulainen (3+1) sekä Elmeri Saukkonen (1+2), joka teki uransa ensimmäisen Divarimaalin. Ketjun takana puolustivat Miikka Pentikäinen (0+1) ja Aki Syrjälä.

Saukkonen siirtyi tälle kaudelle 2. divisioonan SC Urbansista Lammille, ja hän kuuluu joukkueen työmyyriin.

– Nopeus on Divarissa ihan eri luokkaa. Hyvin ketjumme peli kulki ja maalissani Justus syötti hienosti, helppo oli laukoa tyhjiin. Hyvää peliä kaksi erää, mutta kaverin alettua karvata mies miestä vastaan oma pelimme hieman hajosi, Saukkonen sanoi.

Varsinkin avauserässä LaSBin ykkösketju Tino Nivala (1+1), Heikki Hätönen (0+1) ja Roope Kainulainen (0+1) takanaan Matti Korhonen (1+0) ja Henri Vilén pyöritti peliä näyttävästi ja pakotti ÅIF:n puolustuskannalle.

– Pyrkimys oli pelata pallo vastustajan alueelle ja varoa omia virheitä, mutta epäonnistuttiin. Pelin edetessä muutettiin karvausta ja päästiin paremmin mukaan. Meiltä oli viisi kaveria pois ja ryhmää jouduttiin kokoamaan kasaan, kommentoi ÅIF:n päävalmentaja Tomi Tarpio.

Päätöserän alussa ÅIF nousi kahdella osumalla vielä kolmen maalin päähän, mutta Elmeri Saukkosen 7–3-maali katkaisi vieraiden kirin. Loppuhetkien osumat kaunistivat numeroita. – Korostimme malttia, sillä hallitsimme peliä. Lopussa haluttiin tehdä turhan innokkaasti lisämaaleja ja peli levisi liikaa. Mutta ei lopusta jää huono maku, nyt vaan tästä hyvää jatkumoa eteenpäin, Kemppainen summasi. HäSa