Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauneusstudion synttärit

Koska tapahtuma oli ja missä? Artemis City Spa torstaina 22.10.

Mitä juhlitte? Yrityksen 6-vuotissyntymäpäivää. Paljastimme Artemis City span ja Studio Kaunis Sinän voimavarojen yhdistämisen saman katon alle Artemikseen. Julkistimme uuden Artemis-tilan, joka mahdollistaa erilaiset tapahtumat kuten lapsille prinsessa syntymäpäiviä ja aikuisten hemmotteluhenkisiä vuosipäiviä.

Mitä oli ohjelmassa? Illan aikana nähtiin syksyn kuumimpia trendejä Noora Vennamon luotsaaman muotinäytöksen tiimoilta. Muotinäytöksen vaatetuksesta vastasivat Pienen Vaatekammarin Eija Kanth ja Marimekon Sani Kerminen ja asusteista vastasi Tori-optiikan Anna-Kaisa Lötjönen ja Elina Wäyrynen. Malleina toimivat Artemis City Span oma henkilökunta.

Kivijalkamyymälät ovat keskustan elämän elävöittäjiä, joten rohkeaa yrittäjyyttä tarvitaan. Ja ymmärrystä, että yrittäjät haluavat tarjota asiakkailleen parastaan. Yrittäjä Raija Griessler piti lämminhenkisen ja positiivisia tulevaisuudensuunnitelmia lupaavan puheen. Hämeenlinnan imagolle on tärkeää, että keskustan liiketilat säilyvät. Yrittäjät innostuivat yhteiskuvioista ja aikovat jatkossa järjestää yhteisiä tapahtumia ja hengennostatuksia kaupunkilaisten iloksi.

Oliko huvia vai hyötyä ja miksi? Molempia.

Kuka lähetti jutun ja kuka otti kuvan? Tekstin kirjoittivat Sarina Kurki ja Raija Griessler, kuvat otti Hanna Niskanen.

Keitä on kuvassa? Nooran viinibaarin ja mallikoulun omistajan Noora Vennamon muotinäytös malleineen.