Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Heikki Westerlund ajoi kolmanneksi historic-sarjassa

Lammin Urheiluautoilijoiden Heikki Westerlund ylsi kolmanneksi viikonvaihteessa päättyneessä ralliautoilun Historic Rally Trophyssa. Westerlund yhdessä kartturinsa Hanna Valosen kanssa ajoi jokaisessa viidessä osakilpailussa luokkavoittoon.

Historic-sarjan viimeinen osakilpailu päästeltiin lauantaina Espoossa. Westerlundin luokkavoitto heltisi tällä kertaa reilun puolen minuutin erolla.

– Alussa karkuun ja sitten arvotaan. Se oli meillä Hannan kanssa päivän teemana. Tiesin, että kun pimeys ja sumu laskeutuvat, niin “ikänäköhessu”

on illalla ihan hukassa. Suunnitelma toimi ja tauolla kisan puolessa välissä meillä oli luokkajohto 43,3 sekunnin turvin.

– Alkuun meinasin, että ajetaan taas edellisen rallin teemoilla hanat auki ja haetaan hyvää sijoitusta epävirallisessa yleiskilpailussa, mutta kolmen ajetun pätkän jälkeen joku sanoi, että

nyt järki käteen. Vauhdilla mentiin kuitenkin kaikki valoisalla ajetut erikoiskokeet, Westerlund muisteli.

Kokenut Westerlund oli tyytyväinen kauteensa.

– Mantamme (Opel Manta) kesti vaativat rallit hienosti ja tästä pitää antaa iso kiitos Mäkelän Kakelle, joka on vankalla kokemuksellaan ja ammattitaidollaan

autoamme hoivannut. Huollossa ovat kauden aikana mukana olleet myös Pehkosen Toni, Hämäläisen Jope ja Koskisen Pasi. Kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneille ja tiimin porukalle, Westerlund kiitteli.