Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kari Lindholm valmentaa Härmää ensi kaudella

Jalkapallon Kolmosessa pelaava Hämeenlinnan Härmä on saanut uuden päävalmentajan. Joukkuetta ensi kaudella luotsaa riihimäkeläinen Kari Lindholm.

Kokenut Lindholm, 60, on aiemmin toiminut valmentajana muun muassa Riihimäen Palloseurassa ja Hyvinkään Palloseurassa.

Härmään Lindholm siirtyy RiPS:n B-tyttöjen ja naisten joukkueista. Lindholm on tehnyt uuden seuransa kanssa vuoden mittaisen sopimuksen.

– Seurasta soitettiin minulle ja kysyttiin hommiin. Aika pian sen jälkeen olin valmis uusiin haasteisiin, sillä Härmällä on hyviä A-nuoria ja toiminnassa on motivoitunutta väkeä, Lindholm kertoo.

Lindholm aloittaa Härmän peräsimessä marraskuun puolessa välissä.

– Tuolloin alkavat edustusjoukkueen harjoitukset. Tavoitteenani on kehittää pelaajia ja luotsata joukkuetta hyvään sijoitukseen Kolmosessa ja cupin peleissä (Suomen cup ja Regions cup). Vastaan seuramme edustusjoukkueen valmentamisesta, mutta haluan olla mukana myös A-nuorten valmennuksessa, Lindholm suunnittelee.

Lindholmilla on takanaan myös melkoinen pelaajaura. Vuonna 1992 aktiiviuransa RiPS:n pelaajavalmentajana päättänyt futismies on pelannut muun muassa Hakan ja FinnPan riveissä. – Pääsarjatasolla olen pelannut Hakassa. Hämeenlinnalaiset Vuorisen veljekset (Reijo ja Jyrki) tulivat tutuiksi jo vuosia sitten, nauraa Lindholm. HäSa