Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sekava mies tuli puukon kanssa kouluun Forssassa

Sekavasti käyttäytynyt mies otettiin tiistaina puoliltapäivin kiinni forssalaisesta koulusta. Puukkoa mukanaan kantanut mies oli tullut sisälle Kuhalan koulun tiloihin henkilökunnan kielloista huolimatta.

Kuhalan koulu on Forssan keskustassa sijaitseva vuosiluokkien 1-9 yhtenäiskoulu, jossa on yli 300 oppilasta.

Koulun henkilökunta ilmoitti sekavasta miehestä hätäkeskukseen ja paikalle hälytetyt poliisit ottivat miehen kiinni koulun pihalta noin kello 11.30.

Noin 30-vuotias mies ei osannut kertoa poliisille minkä vuoksi hän oli tullut koululle ja miksi hän kantoi selvästi erottuvaa puukkoa selkärepussaan.

Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään törkeästä julkirauhan rikkomisesta sekä teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla. Poliisin alustavien tietojen mukaan mies ei ollut uhannut koulun henkilökunta tai oppilaita mukanaan olleella puukolla. Hän ei myöskään esittänyt sanallisia uhkailuja. Poliisin mukaan kukaan ei ollut hengenvaarassa.

Koulun henkilökunta oli jo kertaalleen saanut ohjattua sekavan miehen takaisin pihalle, mutta tämä palasi välittömästi takaisin sisätiloihin. Hämeen poliisilaitos jatkaa asian tutkintaa ja selvittää miehen mahdollisia motiiveja. HäSa