Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sebastian Tynkkyselle löytyi haastaja puheenjohtajakisaan

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajan titteli ei välttämättä säily Sebastian Tynkkysellä. Vasta vuosi sitten puheenjohtajaksi valittu Tynkkynen on saanut haastajan ensi viikonloppuna pidettävään nuorisojärjestön syyskokoukseen Seinäjoelle. Perussuomalaisiin Nuoriin kuuluva kuopiolainen Samuli Voutila on torstaina ilmoittautunut mukaan puheenjohtajakisaan. Voutilan mediatiedotteen mukaan hän pyrkii puheenjohtajaksi, jotta nuorisojärjestön tulevaisuus saadaan pelastettua. Toistaiseksi muita nuorisojärjestön puheenjohtajaehdokkaita ei ole ilmoittautunut.

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtajan titteli ei välttämättä säily Sebastian Tynkkysellä. Vasta vuosi sitten puheenjohtajaksi valittu Tynkkynen on saanut haastajan ensi viikonloppuna pidettävään nuorisojärjestön syyskokoukseen Seinäjoelle. Perussuomalaisiin Nuoriin kuuluva kuopiolainen Samuli Voutila on torstaina ilmoittautunut mukaan puheenjohtajakisaan.

Voutilan mediatiedotteen mukaan hän pyrkii puheenjohtajaksi, jotta nuorisojärjestön tulevaisuus saadaan pelastettua.

Toistaiseksi muita nuorisojärjestön puheenjohtajaehdokkaita ei ole ilmoittautunut.