Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tavismutsi uskaltautui kameran eteen

Hämeenlinnalainen Rosa Uusitie, 22, poseeraa valtakunnallista julkisuutta saaneessa Elähtäneet kotirouvat -hyväntekeväisyyskalenterissa. Mikä sai sinut lähtemään kuvauksiin?

– Se, että pääsi rikkomaan omia rajojani. En todellakaan viihdy kameran edessä. Tietysti tilanne jännitti ja mietitytti osaako siinä olla, mutta kuvaajat olivat todella hyviä. Uskotko, että paljas pinta tuottaa puettuja malleja enemmän varoja hyväntekeväisyyteen?

– Tämä ei ole varsinainen nakukalenteri sen enempää, mitä paljon esillä olleessa kuvassa rouvat ovat laiturilla. Kyse ei ole mistään tissikalenterista. Kalenterin pääsponsori on Bandidos. Pidätkö prätkäkundeista?

– No joo. Bandidos lahjoittaa joka vuosi hyväntekeväisyyteen rahaa, nyt kohteeksi valikoitui meidän kalenterimme. Mistä kalenterin hirtehinen nimi on peräisin?

– Se sai alkunsa Mutsit vs. faijat -Facebook-ryhmästä, jossa yksi julkisuuteen haluava ryhmäläinen totesi, että Playboy ei ole mikään elähtäneiden kotirouvien kuvasto. Päätettiin näyttää, että kotirouvatkin voivat olla upeita, hehkeitä ja hyvännäköisiä naisia. Millainen on nykyaikainen kotirouva?

– Meitä on monenlaisia. Itse olen ihan tavallinen. Missä kalenteria myydään?

– Facebookista löytyy Elähtäneet kotirouvat -hyväntekeväisyyskalenterin sivut. Miten pitkään aiot jatkaa kotirouvana? – Olen tälläkin hetkellä työelämässä, mutta mahdollisuuksien mukaan paljon lapsen kanssa kotona. Parin vuoden jälkeen alkaa kuitenkin kaivata muutakin kuin lapsen seuraa. HÄSA