Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ompelukerho ja tanssia

Kulttuuriviritys-hankkeen kautta Riihimäen Peltosaareen on tuotettu maksutonta ohjelmaa.

SuoMun ompelukerho kokoontuu marraskuun 9. päivästä lähtien maanantai-iltaisin marraskuun ajan Peltosaaren Taideärrällä kello 17–19.30.

Tarjolla on koneet, välineet, materiaalit ja ohjaus. Alle 10-vuotiaat voivat osallistua huoltajan seurassa.

Muut kokoontumiset ovat samaan kellonaikaan 16.11., 23.11. ja 30.11. Tanssiviikot Taideärrällä on maksuttomien tanssitapahtumien kokonaisuus, jonka toteuttavat riihimäkeläiset tanssitaiteilijat Suvi Ali-Varpula ja Emmi Ihalainen .

Tanssiviikot sisältävät peltosaarelaisuudesta inspiraationsa ammentavan Ihmiskoe -tanssiteoksen avoimet harjoitukset, sekä teoksen esitykset.

Avoimet harjoitukset antavat mahdollisuuden osallistua Ihmiskoe-tanssiteoksen syntyyn haluamansa ajan.

Osallistua voi haluamallaan tavalla, esimerkiksi seuraamalla sivusta taiteilijoidensa työskentelyä, kysymällä kysymyksen, antamalla haastattelun, tanssimalla, laulamalla tai lavastamalla teoksen.

Harjoitukset alkavat tiistaina 17. marraskuuta kello 17–20. Esitykset järjestetään 27.11. kello 14, 28.11. kello 19 ja 29.11. kello 19.

Taideärrä sijaitsee vanhan R-kioskin liikehuoneistossa osoitteessa Telluskatu 1–3. Kulttuuriviritys toteuttaa harrastustoimintaa, elämyksiä, kulttuuriretkiä sekä pienimuotoisia tapahtumia Peltosaaren kaikille asukkaille ikään tai kansalaisuuteen katsomatta.

Toiminta käynnistyi tänä syksynä ja jatkuu toukokuuhun 2016. Hanketta tukee opetus- ja kulttuuriministeriö. Lisätiedot ja ilmoittautumiset ihalainenemmi@gmail.com Puh. 040 5270820