Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

RSS Panthers kukisti SC Urbansin

Riihimäki. Janakkalalainen SC Urbans taisteli tiukan paikallispelin Riihimäellä, mutta taipui RSS Panthersille salibandyn 2. divisioonassa lukemin 10-8 (1-1, 6-2, 3-5).

Kotijoukkue näytti ratkaisevan pelin 2.erän alussa karkaamalla 5-1-johtoon.

Päätöserässä Urbans nousi uudelleen mukaan, kun neljässä minuutissa Janne Laineen (1+3), Sauli Kettusen, Pyry Peltosen ja Teemu Arkkilan osumilla tilanne oli 7-7.

Panthersin tehomies Mikko Hassinen (2+4) käänsi kuitenkin kahdella maalillaan kotivoiton.

Urbansista kaksi maalia viimeistelivät Christian Henriksson (2+1) ja Jouko Honkanen. Maalissa Santeri Kulhoranta otti 26 torjuntaa. Panthers on 12 joukkueen lohkossa viidentenä ja Urbans kahdeksantena. HäSa

Steelersin B-pojille vieraspisteet

Tampere. Hämeenlinnan Steelersin B-pojat hakivat pisteet Tampereelta, kun Classic kaatui SM-sarjaottelussa maalein 6-4 (4-1, 1-1, 1-2).

Vahva alku vei Steelersin 4-1 johtoon Jose Takalan (2+0), Eetu Kurkikankaan (1+1) ja Atte Kurkikankaan (1+1) maaleilla.

Valtteri Niemi ja Eerik Linde’n varmistivat osumillaan vierasvoiton. Herkko Hautaniemi otti 17 torjuntaa ja kaksi maalia syöttivät Teo Laurila ja Juho Kähkönen. HäSa

Olympiajuoksu lauantaina Ahvenistolla

Hämeenlinna. Hämeenlinnan Hitaat järjestää huomenna lauantaina klo 12–14 vuoden 1952 olympialaisten 5-ottelun maastojuoksureitillä juoksukilpailun. Matkan pituus on 4 km, ja reittiennätys 14.30 amerikkalaisen MacArthurin nimissä.

Matkaan lähdetään noin puolen minuutin välein ja aika otetaan emit-järjestelmällä. Järjestäjältä saa tarvittaessa lainaksi emitin. Ilman ajanottoakin saa radan kiertää. Ilmoittautumisia aletaan ottaa vastaan klo 11.30, ja juoksun ratamaksu on 5 euroa. Samaan hintaa saa juosta kuinka monta kierrosta tahansa. Reitin pisimmässä mäessä n.2,5 km:n kohdalla on kirimaali tuomassa vähän rankkuutta juoksuun. HäSa