Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viisi valittiin haastateltaviksi

Hämeenlinnan Liikuntahallit oy:n toimitusjohtajan valinta etenee. Yhtiön hallitus kutsui viisi hakijaa haastatteluun.

Hakijoista yksi veti hakemuksensa pois kuultuaan, että kutsuttujen nimet julkistetaan.

Ensi viikolla haastellaan yrityskehittäjä Jaakko Finne Rovaniemen kehitysyhtiöstä, Riihimäen vt. kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pasi Koistinen, projektipäällikkö Tuire Pöyhiä Nurmijärveltä ja Seinäjoelta Mikko Latva-Kiskola, joka on toiminut aikaisemmin Kankaanpään liikuntatoimenjohtajana.

Hakijoita oli kaikkiaan lähemmäs 70.

Haastattelujen jälkeen selviää, lähetetäänkö loppusuoralle menijät vielä soveltuvuustesteihin. Jos ei, liikuntahalliyhtiön hallitus saattaa tehdä valinnan jo loppuviikosta. Edellisen toimitusjohtajan Jorma Hassisen sopimus purettiin taannoin, kun hän sai syytteen lahjoman vastaanotosta ns. Fici-Copyn jutussa. Syyteoikeus tosin vanheni ja syyttäjä on ilmoittanut vetävänsä syytteen pois. Halliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Timo Saviniemi (kok.) siirtyi väliaikaisesti toimitusjohtajan paikalle. Puheenjohtajana häntä tuuraa Martti Töttölä (vihr.). Muut hallituksen jäsenet ovat Kati Hirvonen (kok.), Teijo Räsänen (kok.), Irja Appelroth (sd.), Pekka Pohjalainen (kesk.) ja Terhi Järvensivu (kesk.). HÄSA