Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikael Koivunen maailmancupiin

Ahveniston Ampumahiihtäjien Mikael Koivunen on kutsuttu Suomen maailmancup-ryhmään sairastuneen Tuomas Grönmanin tilalle.

Ampumahiihdon maailmancupin kolmannessa osakilpailussa Slovenian Pokljukassa on miehillä ohjelmassa torstaina pikamatka, lauantaina takaa-ajo ja sunnuntaina yhteislähtökilpailu. Suomen miehistä mukana ovat Koivusen lisäksi Olli Hiidensalo ja Mikko Loukkaanhuhta.

– Tavoite on ollut nousta IBU-cupista maailman cupiin ja siitä Oslon MM-joukkueeseen. Totta kai hyvillä mielin lähden Pokljukaan kisaamaan, Koivunen iloitsi.

– Tiistai-iltana matkustan Sloveniaan ja mikäli en pääse pikakisassa 60 parhaan joukkoon ja siis takaa-ajoon, ajelen takaisin Itävaltaan ja vedän IBU-cupin kisat siihen päälle. IBU-cupissa Itävallan Obertilliachissa kilpaillaan perjantaina normaalimatkat ja lauantaina pikakilpailut. Suomen naisjoukkueessa jatkavat AAH:sta Auli Kiskola ja Jessika Rolig. HäSa