Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeen poliisilla erittäin kiireinen uudenvuodenyö

Hämeen poliisilla ritti tehtäviä läpi yön. Etenkin väkivaltarikokset työllistivät partioita koko yön ajan.

Pahoinpitelyistä kirjattiin kaikkiaan kymmenkunta rikosilmoitusta. Pahoinpitelyitä tapahtui ravintoloissa, kaduilla ja kodeissa. Rattijuoppoja tavattiin puolenkymmentä ja raketeista johtuvia onnettomuuksia oli myös useita.

Vakavin ilotulitteista johtuva onnettomuus tapahtui Lahdessa Liipolan kaupunginosassa noin kello 22 aikaan.

Ilmeisesti hätäraketti osui asunnon kolminkertaiseen ikkunaan ja se läpäisi lasit. Raketti kimpoili asunnossa. Se rikkoi muun muassa peilin ja oli vähällä osua asunnossa yksin olleeseen naiseen. Nainen sai sammutettua raketista johtuvan palon alun. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus tuhotyöstä.

Takakonttiin heitetty ilotulite sytytti auton

Hämeenlinnan Sahratiellä henkilöauton takakonttiin oli heitetty ilotulite, joka oli sytyttänyt auton sisustuksen tuleen. Paikalle tullut poliisipartio onnistui sammuttamaan palon. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus vahingonteosta.

Janakkalan Vesitorninkaareesa paloi omakotitalon piharakennus. Poliisin mukaan myös tämä palo on saattanut saada alkunsa ilotuliteesta. Asiaa tutkitaan tuhotyönä.

Vastaanottokeskuksessa tapeltiin

Forssassa vastaanottokeskuksen pihalla kaksi keskuksessa asuvaa aikauista miestä ottivat yhteen fyysisesti.

Toisen epäillään lyöneen toista jollain astalolla. Uhri sai vertavuotavan haavan päähänsä ja mies kuljetettiin sairalaan.

Epäilty otettiin kiinni Hämeenlinna poliisiasemalle. Poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä.

Lastensuojelulaitoksista karkasi seitsemän nuorta

Hämeen lastensuojelulaitoksista karkasi uudenvuodenaattona yhteensä seitsemän nuorta. Poliisit saivat heistä kaksi kiinni. Poliisin tiedotteen mukaan ilmeisesti uuden vuoden “riennot” kaupungilla aiheuttivat “joukkopaon.”