Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiinteistösijoittaja uskoo keskustan vetovoimaan

Kauppakeskus Linna saattaa elävöityä jo tämän vuoden aikana. Kiinteistösijoittaja ja City Kauppapaikkojen toimitusjohtaja Raimo Sarajärvi kertoo, että mahdollisten vuokralaisten kanssa neuvotellaan parhaillaan.

Sarajärven mukaan tilat ovat vain väliaikaisesti tyhjillään. Hän uskoo keskustan vetovoimaan.

– Loputtomiin ei voi jatkua niin, että kaupungin keskusta kumisee tyhjyyttään, mutta laidat ovat täynnä. Kauppa palaa lopulta aina keskustaan. Ykköskorttelin kehittämisessä on asiantuntijana mukana hämeenlinnalainen Jorma Ahokas , jolla on vuosikymmenten kokemus kiinteistökehitysalalta.

– Kokeneella silmällä näkee alueen potentiaalin.

Alkuvuonna City Kauppapaikat osti Linnan kiinteistön keskiosan ykköskorttelista, eli yhteensä noin 60 000 neliötä liiketilaa. Linnan muut omistajat ovat eläkevakuutusyhtiö Veritas ja Seppo Vekka.

City Kauppapaikkoja edustava Kanava Isännöinnin aluejohtaja Mikko Sädevuori luottaa, että kaikki omistajat haluavat kehittää Linnaa.

Sädevuoren mukaan neuvotteluja kiinteistön muiden omistajien kanssa jatketaan kesän aikana. Lyhyellä aikavälillä on tarkoitus avata liikkeitä, pitkällä aikavälillä selvittää kaavamuutoksia vaativia muutostöitä kaupungin kanssa. Kauppakeskus Linnaan on Sädevuoren mukaan luvassa ainakin päivittäis- ja kulutustavaraa sekä elintarvikkeita myyviä liikkeitä. HäSa