Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kurkota kohti unelmiasi

Unelmat eivät toteudu itsestään, niitä pitää lähteä tekemään.

Rina Dhakal on aina unelmoinut omasta taidenäyttelystä. Unelma toteutui, kun Art Cafe´Intola -kahvilan yrittäjän taideavajaisia vietettiin maanantai-iltana Galleria Arxissa.

– Olen aina kirjannut unelmiani ylös. Tämän unelman toteuttamiseen meni vain 15 vuotta, Dhakal naurahtaa.

Näyttely koostuu kahdesta osasta: esillä on Dhakalin hiili- ja pastellipiirustuksia, akryylimaalauksia ja valokuvia mietelauseineen, mutta myös salaperäisen unelmapurkin satoa:

– Vein kolmisen vuotta sitten Aulangon pitkospuille unelmapurkin, johon kuka tahansa sai kirjata oman unelmansa tai sen hyvän mitä halusi maailmalle lähettää.

Purkin sijaintia hän ei julkistanut missään, jotta ihmiset löytäisivät sen sattumalta. Purkki keräsi ohikulkijoilta 130 paperilappua. Myös ne ovat esillä näyttelyssä.

– Halusin luoda paikan, jossa kuka tahansa voi pysähtyä miettimään unelmiaan. Olisi kiehtovaa tietää, missä viestien kirjoittajat ovat nyt.

Purkin sisältöä saa täydentää näyttelyn ajan. Unelman tavoittelu konkretisoituu, kun sen kirjoittaa paperille.

– Uskalla elää unelmasi todeksi. Ei haittaa, vaikka unelmat eivät toteutuisi heti tai helpolla. Siihen mihin putoan, alan kasvaa, Dhakal kannustaa. Luovuus löysi minut

Rina Dhakalin taidenäyttely Galleria Arxissa 30. maaliskuuta saakka maanantaista torstaihin kello 9–19.