Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari haastaa hämäläiset osallistumaan siivoustalkoisiin

Vuodesta 2008 lähtien kymmenet miljoonat ihmiset ovat osallistuneet maailmanlaajuisesti Let’s Do It! -järjestön aloittamiin siivoustalkoihin. Tavoitteena on yhdessä tehdä maailmasta siistimpi ja viihtyisämpi paikka.

Nyt Hämeenlinnan Nuorkauppakamari haastaa kaikki paikalliset asukkaat, toimijat ja yritykset mukaan koko kaupungin siivoustalkoisiin.

Tavoitteena on saada aikaan koko kaupungin siivoustalkoot osana ainutlaatuista globaalia tapahtumaa. Paikallisia yrityksiä on lähdössä mukaan tukemaan ja kannustamaan kaupunkilaisia näissä talkoissa.

Perjantaina 14. syyskuuta järjestetään kouluille ja päiväkodeille mahdollisuus osallistua mukaan tapahtumaan, jonka he voivat liittää esimerkiksi osaksi ympäristökasvatustaan.

Tapahtumasta tekee kouluille ja päiväkodeille mielenkiintoisen kilpailu, johon osallistutaan postaamalla Facebookiin tai Instagramiin kuva roskista päivän aikana hästagilla #worldcleanupdayhml ja tunnisteeksi oman ryhmänsä nimen.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan liikuntavuoroja. Palkinnot arvotaan lauantaina varsinaisessa tapahtumassa.

Tapahtuma sai alkunsa vuonna 2008 Virossa, jolloin maan 90-vuotisjuhlien kunniaksi 4 prosenttia koko maan asukkaista osallistui yhteisiin siivoustalkoihin, sen jälkeen tapahtuma on kasvanut globaaliksi ulottuen yli 140 maahan.