Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aamukahvi aiheutti oksentelun ja sairaalareissun – poliisi vei sumpit Valmet Automotiven taukotilasta lisätutkimuksiin

Poliisi tutkii maanantaisten aamukahvien nauttimista pahoinpitelynä Uudessakaupungissa. Ei ole toistaiseksi tiedossa, kuka olisi käpälöinyt kahvia. Uhri on toipunut ja palaamassa takaisin töihin.

Maanantaiaamuna Valmet Automotiven Telakanmäen varastolla Uudessakaupungissa sattui outo välikohtaus.

Työntekijä oli kahvitauolla juonut kahvia maidon kanssa. Pian sen jälkeen hän oli alkanut voida pahoin ja oksentaa.

Työtoverit soittivat paikalle ambulanssin, ja työntekijä vietiin sairaalatutkimuksiin. Hengenvaaraa ei ollut. – Henkilö tervehtyi täysin ja on tietojeni mukaan palaamassa huomenna (perjantaina) töihin, kertoo Valmet Automotiven viestintäpäällikkö Mikael Mäki Lännen Medialle.

Telakanmäen ulkoinen varasto sijaitsee erillään Valmet Automotiven autotehtaasta Uudessakaupungissa. Varastolla työskentelee joitakin kymmeniä ihmisiä.

Poliisi on ottanut kahvin talteen lisätutkimuksia varten, kertoo komisario Kirsi Koskinen Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

– Jotain vierasta ainetta kahvissa on ollut. Näytteiden valmistuminen kestää kuitenkin kauan, hän sanoo.

Poliisi epäilee tapauksessa pahoinpitelyä. Joku olisi siis laittanut vierasta ainetta kahviin. Epäillyn nimeä ei kuitenkaan ole tiedossa, joten tutkinta on alkutekijöissään.

– Poliisi ei ole kuullut uhria vielä. Häntä on tarkoitus kuulla, kertoo Koskinen. LM-HäSa