Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savonlinnan Puruvedellä kadonnut veneilijä löytyi - poliisin mukaan mies oli kylmissään ja voimakkaasti juovuksissa

Poliisi on löytänyt Savonlinnassa Puruvedellä kateissa olleen veneilijän. 42-vuotias savonlinnalaismies löytyi aamupäivällä hieman yhdentoista jälkeen Kesälahden Hirviniemen lähistöltä noin viidentoista kilometrin päästä kotilaituristaan.

Etsinnänjohtaja, ylikonstaapeli Minna Päykkösen mukaan paikalliselta kalastajalta saatu vihje johti miehen löytymiseen.

– Kalastaja oli lukenut, että Puruvedellä on kateissa veneilijä. Hän soitti vihjeen hätäkeskukseen, jota lähdimme tarkastamaan.

Etsintätöitä haittasi Päykkösen mukaan Puruveden päällä ollut sankka sumu.

Mies ehti olla kateissa vajaan vuorokauden. Hän poistui kotoaan eilen iltapäivällä yhden aikaan, ja viimeisen kerran mies nähtiin iltakuuden aikaan Kerimäen satamassa. Hänen arvellaan eksyneen hämärän aikaan veneillessään ja päätyneen yöksi saareen.

Poliisin mukaan mies löydettiin ajelehtivasta veneestä kylmissään ja voimakkaasti humalassa. Ensihoitajat tarkastivat kylmettyneen miehen kunnon.

Poliisi tutkii tapausta nyt vesiliikennejuopumuksena.

Kalaan lähteneen kolmikon vene kaatui Puulalla, yksi miehistä kuoli

Etelä-Savossa Hirvensalmen Puulalla kuoli yksi veneilijä veneen kaaduttua perjantai-iltana, kertoo Itä-Suomen poliisi. Kaksi miestä oli kylmettynyt ja heidät vietiin sairaalahoitoon.

Puulan Simpiänselällä veneillyt kolmikko oli kaatuneen veneen varassa arviolta yli kaksi tuntia. Heidät löydettiin perjantaina hieman ennen kello kymmentä illalla Komurinsaaren länsipuolelta rantavedestä.

Kuollut oli 56-vuotias mies ja kotoisin Kouvolasta.

Miehet olivat lähteneet uistelemaan eivätkä palanneet lähtöpaikkaan sovitusti. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.