Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eläkeläismies virui vuorokauden pöllipinon puristuksissa Hauholla – naisystävän huoli pelasti

Naisystävä huolestui ja soitti paikallisen tuttavan etsimään miestä Hauholla.

Eläkeikäinen mies jäi maanantai-iltapäivällä pöllipinon alle ja lojui puristuksissa noin vuorokauden ennen kuin tuttava löysi hänet tiistai-iltapäivällä. Onnettomuus sattui Hauholla Kuohijoentien varressa. Kanta-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Sami Hiltusen mukaan mies oli olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa.

– Uhrin jalat loukkaantuivat onnettomuudessa, ja hänet vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Mies oli löydettäessä tajuissaan, mutta kylmissään, Hiltunen kertoo.

Kanta-Hämeen pelastuslaitos jakoi Facebookissa kuvan pelastustöistä:

Kesämökkiläisenä Hauholla asuva mies oli ollut tekemässä metsätöitä, kun hänen jalkojensa päälle oli pöllipinosta vyörynyt noin 30 isoa ja paksua koivurankaa.

Hän ei ollut onnistunut soittamaan kännykällä apua, sillä puhelin oli ollut noin 20 metrin päässä onnettomuuspaikasta.

Mies löydettiin, kun naisystävä ei saanut häntä kiinni maanantai-iltana eikä tiistaiaamuna. Nainen oli soittanut paikalliselle tuttavalle ja pyytänyt tätä etsimään miesystäväänsä. Tuttava löysi miehen pöllipinon alta. Kanta-Hämeen pelastuslaitos teki käsivoimin puolitoista tuntia töitä saadakseen miehen pelastettua pöllien alta. HÄSA