Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jalkapalloilijan pienkone katosi Kanaalisaarten yllä – Tähtihyökkääjä oli ollut matkalla uuteen seuraansa Walesissa

Ammattijalkapalloilija Emiliano Salaa kuljettanut pienkone katosi Ranskan ja Britannian välisellä lentomatkalla myöhään maanantaina.

Yksimoottorisen Piper Malibu -koneen pelätään joutuneen onnettomuuteen Kanaalisaarten alueella. Koneessa oli Salan lisäksi vain lentäjä.

Kone oli lähtenyt matkaan Ranskan länsirannikon Nantesista, ja se oli matkalla Walesin pääkaupunkiin Cardiffiin. Kone katosi tutkasta Guernseyn saaren lähettyvillä 800 metrin korkeudessa.

Vaatetus ratkaisee

John Fitzgerald kanaalisaarten lentoetsintähallinnosta sanoi, että kaksikon mahdollisuudet selvitä hengissä merivedessä riippuvat siitä, oliko heillä päällään kunnon kuivapuvut tai onnistuivatko he pääsemään pelastuslautalle.

Ilman suoja-asuja pelastumismahdollisuudet ovat Fitzgeraldin mukaan minimaalisen pienet.

Merivesi on tähän aikaan vuodesta todella kylmä. Koneen etsintöjä vaikeutti kova merenkäynti ja heikko näkyvyys.

28-vuotias argentiinalainen Sala allekirjoitti viime lauantaina sopimuksen Englannin valioliigassa pelaavan Cardiff Cityn kanssa.

Seuran siirtoennätys

Sala oli siirtymässä walesilaisseuraan ranskalaisesta FC Nantesin joukkueesta. Siirtosumma oli Cardiff Cityn seuraennätys, noin 17 miljoonaa euroa.

Salan oli ollut tarkoitus aloittaa harjoitukset uuden seuransa kanssa heti tiistaina. Harjoitukset peruttiin.

Kärkipelaaja Sala teki Ranskan liigassa Nantesin paidassa tällä kaudella 12 maalia, millä hän oli liigan maalintekijätilaston kolmossijalla. Sala on pelannut Ranskassa vuodesta 2012.

Cardiff Cityn on omistanut vuodesta 2010 saakka malesialainen miljardööri Vincent Tan.