Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi etsii kadonnutta Jere Lindelliä

Poliisi etsii edelleen kadonnutta Jere Lindelliä. 21-vuotias Lindell on viimeksi asunut Ylöjärven Viljakkalassa. Viimeiset tiedot hänestä ovat joulun jälkeisiltä päiviltä. Lindell on vartaloltaan hoikka ja 176 cm pitkä. Myös Lindellin käytössä ollut viininpunainen Audi A4, vuosimalllia -95, on kateissa. Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista tiedoista tai havainnoista puhelinnumeroon 0295445317 tai sähköpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Poliisi etsii edelleen kadonnutta Jere Lindelliä.

21-vuotias Lindell on viimeksi asunut Ylöjärven Viljakkalassa. Viimeiset tiedot hänestä ovat joulun jälkeisiltä päiviltä.

Lindell on vartaloltaan hoikka ja 176 cm pitkä. Myös Lindellin käytössä ollut viininpunainen Audi A4, vuosimalllia -95, on kateissa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista tiedoista tai havainnoista puhelinnumeroon 0295445317 tai sähköpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi