Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hittipapu jalostui – Kun härkäpavun hapattaa, vatsa nauttii ja suolisto saa hyviä probiootteja

Oitissa syntyy Tarhurin papua, fermentoitua härkäpapua, joka sopii ruuanlaittoon siinä kuin jauheliha. Liha on saanut jälleen uuden vaihtoehdon. – Tarhurin rouhe ja kuutiot ovat sataprosenttista härkäpapua. Valmistuksessa lisätään vain hiven suolaa ja vettä. Tässä ei tarvita lisäaineita ja härkäpavut ovat suomalaisia taatusti geenimuuntelemattomia, listaa tuotteen kehittänyt Jarmo Lipasti .

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi