Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nutellaa, pinkkiä kermavaahtoa vai mitä? Miten sinä tuunaat laskiaispullasi?

Mantelimassalla vai hillolla?

Laskiaispullien ystävät ovat jo vuosikausia käyneet työpaikoilla ja illanvietoissa kiivasta keskustelua siitä, mitä laskiaispullan välistä oikein pitää löytyä.

Makuja on kuitenkin monia. Hämeen Sanomien Ajastin-toimitus etsii nyt rohkeita ja yllätyksellisiä pelinavauksia kotileipureilta.

Kerro meille, miten sinä uudistaisit tai olet uudistanut laskiaispullan tai minkälaisia laskiaispullia toivoisit tulevan konditorioihin ja kauppoihin.

Voit lähettää myös valokuvan omannäköisestäsi laskiaispullasta tai -leivonnaisesta sekä mukaan pienen selostuksen, mistä aineksista leipomuksesi koostuu ja miltä se maistuu. Koostamme aineistosta jutun laskiaistiistain 5.3. lehteen.

Laita viestiin myös nimesi ja yhteystietosi ja lähetä ne joko WhatsApp-viestillä numeroon 040 4577980 tai sähköpostilla osoitteeseen ajastin@hameensanomat.fi maanantaihin 4.3. kello 9:ään mennessä. Osallistujien kesken arvomme kuusi Café Laurellin laskiaispullaa. HÄSA